marți, 13 ianuarie 2009

De dragul tau ...

Astazi (13 ianuarie) este ziu unei fiinte foarte dragi sufletului meu ...
Implineste o frumoasa virsta,...si practic acum isi incepe viata. Este o doamna sensibila, dulce, simpatica, adorabila, ce face in obrajori niste gropite cu care m-a dat gata de la primul "salut"... e drept...pe un ton usor baritonal !
Te iubesc mult doamna mea, te iubesc atit din postura de prieten, de barbat...si de apropiat al ascunzisurilor tale interioare!
Nu pot decit sa ma plec in fata ta, sa pun usor un genunchi in tarina, sa plec fruntea si sa iti soptesc : La multi ani stapina tuturor viselor mele!
Oricine ar citi aceste rinduri...va rog sa-i urati "la multi ani"...sa va bucurati pentru sarbatoarea ei...si desi simbolica....serviti alaturi de noi....o cupa de sampanie!
O floare... isi deschide petalele in ziua in care....a implinit... primaveri. (virsta unei doamne nu se divulga, oricum...e si arata mult mai tinara decit numarul anilor).
Te sarut !!! (distractie pe cinste - meriti totul...la extrem)

5 comentarii:

  1. la cat de frumos vb despre ea , la cat de frumos te exprimi ...se vede ca merita ....deci ,nu pot decat sa ii urez si eu La multi ani fericiti si sanatosi!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc draga prietene. Nu ma asteptam sa scrii atat de frumos.

    RăspundețiȘtergere
  3. flore iti multumesc in primul rind ca-mi urmaresti blogul apoi...pentru comentarii. da..MERITA....merita orice in lumea asta !

    RăspundețiȘtergere
  4. Demonule....stii prea bine cum pot sa scriu...si cum scriu....nu are ce sa te surprinda...poate doar esenta...rindurilor mele...desi....si inima mi-o cunosti...ca si cum ti-ar apartine !

    RăspundețiȘtergere
  5. helo! sunt margareta ,am haladuit si eu prin blogul tau.imi place cum gandesti(poate altfel decat cei de varsta ta) dar sa stii ca faci bine,punandu-ti bucuriile,nedumeririle,problemele aici sa le impartasessti cu cei care sunt cat de cat interesati.Nu te uita la diferenta de varsta,am copii mai mari decat tine dar eu asa i-am crescut; independenti,liberi in gandire,(cautatori) de altceva decat normele inchise si mostenite....du-te mai departe si nu vei regreta....

    RăspundețiȘtergere

autoportret

autoportret