marți, 13 ianuarie 2009

Iubire interzisa

Astazi am avut o revelatie. Iubesc!...Da? si ? ar spune circotasii...
Pai...e o mica problema : iubesc o femeie superba...divina...cu trup si suflet angelic...dar este a altui barbat. E o iubire interzisa. Si...doare !
Si ...totusi...e atit de bine in bratele ei...e atit de moale pieptul ei atunci cind ma lasa sa-mi sprijin fruntea cautindu-mi parca linistea interioara....dar...e INTERZISA !
Sint totusi un norocos! Mereu am fost altfel...si asta ma face sa nu-mi pese de e corect si normal, nu-mi pasa de lume...de legi...de judecati si sentinte...o iubesc....si macar ascunsa in mintea mea...este femeia harazita mie! Minte bolnava...dar...stiti ce ? - ...fara ea...mi-ati descoperi si trupul la fel de bolnav...de acoperit de rani....ori ...din simt estetic si olfactiv....(tin la voi :D) ...refuz sa renunt la ea...si sa-mi expun hoitul privirilor voastre mirate sau...dupa caz intrebatoare!
Asadar ... am sa te iubesc din toata fiinta...doar pentru ca si TU imi dai voie...indiferent daca este interzis sau nu, indiferent daca esti sau nu a mea....!!!
Esti...vis adolescentin pentru un trup bolnav si batrin ! Pentru ca existi...iti multumesc!

3 comentarii:

  1. Ma uimesti pe zi ce trece!e frumos sa vezi cum un barbat poate iubi cu tot sufletul!

    RăspundețiȘtergere
  2. Am citit decât posturile de aici... Adică cele "noi"... Aaaa... Plâng... Nu pot să cred... Îţi înţeleg destul de bine sentimentele... Trăirile... Faptul că două secunde în braţele persoanei iubite are un efect greu de crezut... De regăsit în altceva... Şi totuşi... Nu deţinem (să zic aşa)acea fiinţă pentru noi... Ce ar fi dacă am avea persoana aceea pentru noi? Doar pentru noi....?

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu te plang, sunt sigura ca mereu ai stiut sa iei doar ce e mai bun de la viata. Chiar daca nu te-ai hranit copios, ai gustat din toate dupa vrere.

    RăspundețiȘtergere

autoportret

autoportret