vineri, 23 ianuarie 2009

Si daca...totusi ....

Si daca totusi...viata mea e doar un cosmar pe cale sa se incheie? Zorii...se apropie. Ma voi trezi oare din zbuciumul asta nocturn al unui suflet apasat de tristete, singuratate...si neimplinire ?
Si...daca totusi ... e un vis frumos ? Daca...asa e menit sa fie? Un vis in care ma rotesc rizind cu EA de mina...prin lucerna verde si ne ferim ochii de razele soarelui reflectate de lacul oglinda din apropiere....un vis in care ma imbratiseaza si imi sopteste ca ii este bine cu mine, un vis in care... obositi de risete si hirjoneli ne prabusim in iarba parfumata iar ea isi lasa usor capul pe umarul meu si imi mangaie pieptul in timp ce eu imi inec ochii in azurul nemarginit din vazduhuri mestecind un fir de iarba....
Si daca...totusi.... ??? Si daca e normal ca in visul meu...sa apara pe nepusa masa si nori negri care sa nu faca decit sa-mi testeze simturile...rabdarea...calmul... Daca norii cei negri si rai se vor scutura cu ura de picaturi reci care imi vor inunda trupul dar care nu vor putea sa imi pericliteze impermebialitatea sufletului ? Doar EA...a reusit sa treaca de aceste granite. Doar ea ... doar printesa ce pare ca s-a ratacit in visul meu. Locul ei nu pare a fi aici.... in visul unui uitat de timpuri....ci in acele povesti pe care le spunem ingerasilor de 4 ani...inainte de a se lasa cuprinsi de somnic.
si ...daca...totusi ... ????

2 comentarii:

  1. De ce oare ma simt parte din visul tau? De ce chiar daca as vrea sa scap nu pot caci, desi nimeni nu ma forteaza sa fiu langa tine, desi simt ca e interzis, eu ma lipesc tot mai mult de fiinta ta si ma impotrivesc in a te lasa in voia sortii. De ce nici palmele, nici cuvintele urate ale unuia, nici blandetea si rabdarea altuia nu ma fac sa ma trezesc din visul pe care simt ca-l am atunci cand tu esti (chiar si simbolic) langa mine?

    Lasa-ma sa-ti sorb respiratia pana la asfixiere,lasa-ma sa-mi rezem capul pe pieptul tau, lasa-ma sa te simt asa cum esti, nu asa cum poti fi.

    RăspundețiȘtergere
  2. TU ....doar tu ma stii asa cum sint....gol de tot...in fata ta....si totusi plin de tine!!!

    RăspundețiȘtergere

autoportret

autoportret