luni, 5 ianuarie 2009

Cadouri in hirtie lucioasa

Cobor usor din pat si ma indrept catre bradul in care luminitele joaca parca un joc vioi de-a prinselea ! Mirosul de brad ma copleseste si licarul globurilor imi redau sensazia de copil...dorinta nebuna de a desface cit mai repede cadourile...sa vad ce am primit...
Steluta din virful bradului straluceste si parca simt si mirosul zapezii afinate ce zace inca pe cerdacul casei... se cunosc inca pasii in zapada ai Mosului ... trebuie sa fi plecat in graba...caci multi copii il asteptau...si isi meritau (unii dintre ei) cu prisosinta darurile.
Ce oi fi primit? Mainile imi tremurau atingind primul cadou ....
Wooowww...un plover frumos....dar parca nu era ceea ce asteptam....yupyyyy.... un telefon mobil....dar...totusi... aaaaaaaaaa... uiteeeeeeee.....am gasit in sfirsit cadoul mult dorit !
Deschid cu nerabdare....aaaaaaahhhhhhhhh...ce sarut dulce am primit de la cea pe care o iubesc!
Poate nu oi fi fost eu...un copil cuminte....poate nu meritam....poate chiar nu mai sint copil la cei ...apreoape 34 ani.....dar cit de mult imi doream cadoul asta!
Copilul din mine...nu cred ca va muri niciodata!
Iar mireasma de brad...parca e tot mai puternica si imi inconjoara simturile ! A inceput iarasi sa ninga....iubesc ALBUL ... deci... m-am reindragostit! E minunat !
Ma strecor in patutul cald....ma invelesc iar pina sus barbie si atipesc oftind...dar zimbind : Mosule....iti multumesc pentru vizita ...si sper sa-ti fi placut prajiturelele si laptele ce ti le-am lasat pe pervaz !!!
Sa vii si ...anul asta !

3 comentarii:

autoportret

autoportret