sâmbătă, 20 decembrie 2008

Eu sint raspunsul

Stiu ca ai ajuns in viata intr-un punct in care apar parca tot mai multe intrebari...si gasesti tot mai putine raspunsuri...pe placul tau - pe care sa le accepti !
Te-ai gindit ce inseamna sa gasesti in drumul tau in viata o persoana (el sau ea) in care sa poti avea incredere? Cu care sa poti discuta ORICE ? Subiecte intime...dorinte ascunse, vise...orice...stiind ca te intelege...si fie accepta sau nu....nu te judeca?
Un prieten de suflet...un alter ego in alt trup...
Stii ??? Mereu ...(fara exceptie!) nu reusim sa ne capacitam sa apreciem ceea ce avem...ceea ce altii isi doresc, iar noi neglijam doar pentru ca ne-am obisnuit...sa fie acolo...linga noi !
Am sa fiu sincer : eu am gasit exact acea persoana care sa-mi fie oglinda, cu care sa pot vorbi deschis orice....si care stiu si ca ma intelege...chiar daca ma judeca uneori si chiar ma condamna !
Viata este un plan ! Eu traiesc...si mai am un plan "de rezerva"...
De ce refuzi a avea rabdarea de a-l intelege?
Incerci a-mi inocula ideea ca e gata ! NU....nu e.... Exista o fiinta cu ochii blinzi (ca de bou =)) ) care intelege...si va fi mereu in preajma. Poate iti pare infim ajutorul sau...sau poate sprijinul fizic nu este pe masura asteptarilor tale (cunosti exact situatia)...dar stii ca e acolo...exista umarul pe care sa-ti sprijini fruntea cind gindurile, grijile...problemele...te apasa !
NICIODATA .... NU DISPAR !!!

2 comentarii:

autoportret

autoportret